În Vălenii de Munte au început înscrierile copiilor la noua creşă a oraşului

Cresa in constructie Valenii de Munte Sursa fotografie: Gazetaph

Primăria Vălenii de Munte a anunțat că cei care doresc să-şi înscrie copiii la noua creşă a oraşului sunt aşteptaţi să depună cereri.

Conform Gazeteiph, în Vălenii de Munte se află în curs de execuţie lucrările de construire a unei creşe pentru copii. Viitoarea creşă se află în acest moment în construcție pe un teren aflat pe Bulevardul Nicolae Iorga nr. 10. Aceasta va fi destinată copiilor în vârstă de 1-3 ani, va avea regim de înălţime parter şi o suprafaţă de 1.017 metri. Accesul în incintă se va face din Bulevardul Nicolae Iorga.
În acest moment lucrările se află într-un stadiu avansat de execuţie – structura de rezistenţă şi pereţii din cărămidă au fost deja construiţi şi, de asemenea, a fost realizat şi acoperişul clădirii.

Autorităţile locale au demarat şi procedura de înscriere a copiilor. Astfel, toţi părinţii care doresc să-şi înscrie copiii la creşă, din momentul în care aceasta va fi dată în folosinţă, sunt aşteptaţi la sediul Primăriei Vălenii de Munte, acolo unde trebuie să depună o cerere în acest sens.

Pentru mai multe detalii puteți consulta Gazetaph.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>