Notele candidaților la funcția de director de școală în Prahova

director

La examenul pentru funcția de director de școală din județul Prahova s-au înscris aproape 300 de candidați.

Miercuri, candidații pentru funcția de directori de școală au susținut proba scrisă, sub forma unui test grilă. Potrivit telegrama.ro, Inspectoratul Școlar Județean Prahova a publicat deja primele rezultate. Cel mai bun rezultat a fost înregistrat de un cadru didactic care a aplicat pentru postul de director adjunct de la Școala Gimnazială “Mihai Viteazul” din Boldești-Scăeni, care a încheiat proba scrisă cu 48,750 de puncte. Cel mai slab rezultat, 25 de puncte, a fost al unui candidat care aplicase pentru două posturi: director adjunct la Școala “Candiano Popescu” din Ploiești și director la Școala Gimnazială nr. 2 din Boldești-Scăeni.

Cel mai bun rezultat  pentru funcția de director al Liceului Tehnologic Măneciu a fost obținut de către Pisău Constantin (45 de puncte). Acesta este urmat de Petcu Gabriela (43,75), Despan Gabriela (43,12) și  Făcăianu Gheorghe Crin (32,5).

Candidații declarați admiși mai au de trecut prin proba de evaluare a CV-ului și printr-un interviu, în urma cărora trebuie să mai adune între 70 și 100 de puncte.

Rezultatele înregistrate în județul Prahova:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>